Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Inkubátorház Zalahaláp

 Zalahalápi Energetikai és Környezetvédelmi Inkubátorház

Zalahaláp Inkubátorház

 

Cikkek

Letöltés

2011.04.27

download_icon.jpg

 

A projekt célja

2010.10.05

A projekt konkrét célja Zalahaláp térségében a jelenleg még hiányzó inkubátorház-szolgáltatást ellátó központ létesítése. Az inkubátorház célja elősegíteni a térségi mikrovállalkozói szektorba tartozó vállalkozások működését, teret és szolgáltatásokat nyújtva növekedésükhöz, segítve a gazdaság vérkeringésébe való eredményesebb bekapcsolódásukat.

 

A inkubátorház helye és funkciói

2010.10.04

A telken jelenleg üres, beépítetlen terület. A terület jelenleg legelő földhasználatban van. A rendezési terv Gazdasági-ipari területként jelöli. A 0220/10 hrsz-ú építési telek a 0220/6 nagyobb terület megosztása során alakul ki.

 

A tervezett épület adatai

2010.10.03

 

 

Zalahalápi Energetikai és Környezetvédelmi Inkubátorház
8308. Zalahaláp, Ipari Park hrsz. 0220/10
 

Projekt menedzsment szervezet

2010.10.02

A projekt lebonyolítását projekt menedzsment szervezet vezeti, amely a projektgazda vezetéséből, valamint partnerei és azok kiemelt fontosságú alvállalkozóinak vezetéséből áll.

 

Szolgáltatások

2010.10.01

A kezdő vállalkozások jelentős erőforrásokat takarítanak meg azzal, hogy a különböző szolgáltatásokat integráltan, egy arra szakosodott szolgáltatótól veszik igénybe. A kezdő vállalkozások a működéshez szükséges hátteret kellő szakértelem és forrás hiánya miatt csak jóval nagyobb erőforrások felhasználásával tudnák megteremteni.Az inkubátorház méretgazdaságosságát kihasználva, az integrált szolgáltató tapasztalataira építve kedvezőbb feltételekkel, magasabb színvonal tudja nyújtani a szolgáltatásokat integrált módon, mint az önálló szolgáltatók.