Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

AQUILA MEDICAL CENTER PROJEKTTERV ALSÓÖRS

Cikkek

FEJLESZTÉSEK ALSÓÖRSÖN

2020.10.08

alsoors.jpg2017-ben 254 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Alsóörs az amfiteátrum és környéke felújítására. A lelátók rekonstrukciója mellett egy látogatóközpont megépítését is tartalmazza a projekt, de egy fedett játszóház és szabadtéri kalandpark is szerepel a tervek között

 

Alsóörs

2020.02.11

Almáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk. Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői.

 

Az Aquila Medical Center táji környezete

2019.10.10

amc-termeszeti-kornyezete5.jpgA legfontosabb természeti vonzerő maga a Balaton, a tó számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az üdülőközönségnek. A Balaton-vidék egyik legszebb kilátótornya a 283 méter magas Cser-hegyen emelt, kőből épített Szabadság-kilátó.

 

Az Aquila Medical Center területe

2019.10.10

balaton-terkep.jpgA Balaton – a „Magyar Tenger” – ősi kultúrtáj, az volt már a rómaiak idejében is. Számtalan különleges értéket rejt, egyedülálló természeti ritkaságokat és történelmi emlékeket csodálhat meg az őslakos és a vendég.

 

Az Aquila Medical Center szolgáltatásai

2019.10.10

amc-main.jpgAz Aquila Medical Center feladata a betegségmegelőzés, a korai betegségfelismerés és a testi–lelki egészség helyreállítása. A tenni akarás és szakmai kompetencia birtokában az a cél, hogy a páciensek betegségükből meggyógyuljanak, a betegség korai fázisában a betegség kialakulásának megelőzése valamint segítségnyújtás ahhoz, hogy testi-lelki egészségüket minél tovább megőrizzék.

 

Küldetés

2019.10.10

parlagi_sas_papp_g-e1bor.jpgA sas szimbolikája egy magasabb értelemben vett „tradicionalitással” rendelkezik. Analógiák alapján olyan szimbólumokhoz sorolandó, amelyek a tradicionális típusú civilizációk mítoszainak és szimbólumainak körében egy „változatlanságról”, vagyis egy állandó és változások felett álló elemről tesznek tanúbizonyságot.

 

Az Aquila Medical Center építésének koncepció terve

2019.10.09

 

alsoors-terv-1.jpgA tervezett wellness szálló és orvosi rehabilitációs létesítmény három szinten összesen 4728 m2 területtel rendelkezik.