Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

AQUILA MEDICAL CENTER PROJEKTTERV ALSÓÖRS

Cikkek

Az Aquila Medical Center építésének koncepció terve

2017.12.15

 

alsoors-terv-1.jpgA tervezett wellness szálló és orvosi rehabilitációs létesítmény három szinten összesen 4728 m2 területtel rendelkezik.

 

 

Alsóörs

2017.12.11

Almáditól Badacsonyig terül el Balaton északi részén az a szemgyönyörködtető, lelket emelő partszakasz, amit "Balatoni Riviérának" nevezünk. Mediterrán klíma, fénygazdag tavaszi, nyári, őszi napok, szőlőt érlelő lankák, gyümölcsöskertek, partokra néző dombhátak, íme, ezek vidékünk jellemzői.

 

Küldetés

2017.12.06

parlagi_sas_papp_g-e1bor.jpgA sas szimbolikája egy magasabb értelemben vett „tradicionalitással” rendelkezik. Analógiák alapján olyan szimbólumokhoz sorolandó, amelyek a tradicionális típusú civilizációk mítoszainak és szimbólumainak körében egy „változatlanságról”, vagyis egy állandó és változások felett álló elemről tesznek tanúbizonyságot.

 

Az Aquila Medical Center szolgáltatásai

2017.12.05

amc-main.jpgAz Aquila Medical Center feladata a betegségmegelőzés, a korai betegségfelismerés és a testi–lelki egészség helyreállítása. A tenni akarás és szakmai kompetencia birtokában az a cél, hogy a páciensek betegségükből meggyógyuljanak, a betegség korai fázisában a betegség kialakulásának megelőzése valamint segítségnyújtás ahhoz, hogy testi-lelki egészségüket minél tovább megőrizzék.

 

Az Aquila Medical Center területe

2017.12.04

balaton-terkep.jpgA Balaton – a „Magyar Tenger” – ősi kultúrtáj, az volt már a rómaiak idejében is. Számtalan különleges értéket rejt, egyedülálló természeti ritkaságokat és történelmi emlékeket csodálhat meg az őslakos és a vendég.

 

Az Aquila Medical Center táji környezete

2017.12.03

amc-termeszeti-kornyezete5.jpgA legfontosabb természeti vonzerő maga a Balaton, a tó számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az üdülőközönségnek. A Balaton-vidék egyik legszebb kilátótornya a 283 méter magas Cser-hegyen emelt, kőből épített Szabadság-kilátó.

 

2018 A FEJLESZTÉSEK ÉVE LESZ ALSÓÖRSÖN

2017.11.03

alsoors.jpg2017-ben 254 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Alsóörs az amfiteátrum és környéke felújítására. A lelátók rekonstrukciója mellett egy látogatóközpont megépítését is tartalmazza a projekt, de egy fedett játszóház és szabadtéri kalandpark is szerepel a tervek között